HaberleR

JUPITER, Fla. — Adam Wainwright, neslinin en iyi durumu St.

“Angels ile sözleşme imzaOnun, evdeki Frederica Kulübü’ndeki 4 genel golf sahasındaydım” dedi Ga, St. ”

Bu 2011’de, Albert Pujols’un Cardinals ile ikinci şampiyonluğunundan hemen sonraydı. Pujols’un bir veda deplasman için St. Louis’e gitmek için 2,5 milyon bir uyum imzaladığı Pazartesi gibi bir gün geçmiyor. Melekler için yıl içinde oynaması için 240 milyon dolar ve emekli olmak için bir kişisel hizmetinde 31 yaşındaydı. Bir parfümden kalıcı olarak dökülmesi Mükemmelne benziyordu.

“Üzücü bir gün müydü, karanlık bir gün mü?” Kardinallerin beyzbol operasyonlarından sorumlu başkan John Mozeliak Pazartesi sabahı dedi. “Evet, süre için. Ancak bu bölüm, özellikle olmak, ileriye dönük olarak devamınız. İleriye bakacaksınız.”

ve iki taraf da bir daha bir unvan tatmadan sadece ve iki kez yaptı. olmadan, Kardinaller yedi puan aldı ancak yalnızca bir Dünya Serisine ulaşan, 2013’te Boston’a altı maçlık bir yerde.

Kardinaller Detroit’i yendi Pujols, Adam Wainwright ve Yadier Molina’daki bir ekiple 2006 Dünyande Kaplanlar Üçü de 2022’de Kulübüte. Kredi… Dilip Vishwanat/Getty Images

Pujols yol boyunca kilometre taşları topladı: 500. ve 600. ev koşuları ve 3.000’inci vuruşu.Kariyerinde en az iki şampiyonlukla bu

MLB Kilitlenmesi Sona Eriyor (980) 0710)

  • Yeni koparma : Çekişmeli bir iş anlaşmazlığının ardından, lig ve oyuncuları, 7 Nisan’dan itibaren
  • İleriye Bakmak: Lokavtın sonu daha fazla bir oyunla geleceksa, ulusal beyzbol köşemiz, hırçınlığın buna değecek yazıyor.
  • A Yıpranmış İlişki: MLB’nin komiseri anlaşmayı “zeytin dalı” olarak tanımlanmıştı. Ayrıca lig ve araçlar daha iyi olabilir mi? (98006)
  • (98007705)
  • Lokavt ve Doping: İş testi hedefine yönelik yol içeriğine yönelik oyunculara faul için bolca zaman sağlar.

(980071

St. Louis’den ayrılan net bir ayrılmadan ve Pujols’un Kardinaller ile heyecanlı en kötü sezon, Melekler için hevesli en iyi sezondan daha iyiydi. Yine de aile vakfını St. Louis’de ölçü için Pujols kendi zamanını bağlı olarak kullanın. (980070

“Evet, farklı bir tulum giyiyor olabilirim ama hiç gitmemiş gibi” dedi ve sık sık geri döndüğünde sözlerine ekledi. hayır için. “İster Kardinalsı giysem, ister Melekler ya da Dodgers giysem, insanlar hala aynı şekildesemler, asla olanlar.

Şimdi – ana dallardaki en yaşlı oyuncu, 42 ​​yaşında – Pujols, büyük Melekler’in onu resmi küçük Mayıstan vazgeçtiğinden düşük olarak… Geri döndü. Pujols, Dodgers’a katıldı ve 85 görüşme ve 12 ev koşusu ile .254’e ulaştı. Genel olarak, 0,603’lük bir yavaşlama yüzdesi için solakları ezdi.

Kardinallerin

birinci yıl menajeri Oliver Marmol “Ah, elinde bir şey kaldı” dedi. Albert bu yıl oyun için bir hasta ekimna yardımcı olabilir. . Ancak iki takım serbest oyuncuyla hala yeniden yetiştirme – solak Steven’da mesleğini yeniden canlandıran sağ kullanan Drew VerHagen – ve kadroyu takip eden 39 Molina var.

Molina ve Pujols kesin Louis’de üç mensubu olup, Pujols geleneklerle övünen bir organizasyona özel bir hava kat kat.

(9701) )

Willie McCovey 1959’dan 1973e kadar San Francisco Giants için bir yıldızdı.San Diego ve Oakland’da’tan sonra Giants’a döndü. 1980. Kredi… Larry C. Morris/The New York Times

“Bu örgüt benim üzerime asla kapatmadı, ben de örgütün asla kapatmadım” dedi Pujols. “Bu sadece harika bir fırsat.”

Molina ve Wainwright, Pujols’la tekrar bir araya gelmek için can atıyor ve planlarını FaceTime’da düzenli olarak rahatsız ediyorlardı. Pujols Pazartesi günü erken antrenman antrenmanı varken, Wainwright’ı önce uyurken ve bir kucaklama uyandırdı. Oyunda, Pujols sağden Cardinals’in sığınağına doğru taraftarlar kükredi. Ağlamamak için.

“Ben duygusal bir insanım” dedi Pujols. “O kadar sürme uzunz.”

Pujols, geçen sezon Dodgers ile yeniden canlandı ve yedek bir ilk kaleci, çimdik atıcı ve takım lideri olarak görev. Kredi… The New York Times için Michael Owens

Dodgers’ın elenmesinden bir hafta sonra, Pujols Dominik Cumhuriyeti’nde kış topu oynuyordu. Kredi… Orlando Barría/EPA, Shutterstock

Pujols’ın sezon ilk kalede 76 maçı devam etmekte olan Altın Eldiven’lerinden biri olan Cardinals’ Paul Goldschmidt’i olanlardan biri olan hayattani anlıyor. Pujols Marmol’un her şeyi için söylediği gibi ve Placido Co ve Edgar Renteria gibi takım arkadaşlarının 2001’de çaylak olarak onun için yapmak gibi genç oyunculara hocalığı yapmayı umuyordu. Wainwright kapsamındadır. Pazartesi günü geziden sonra, genç genç kız güneşlenmek için giyindiğini fark etti. Wainwright, bu oyuncular Pujols ve Mol’yı vuruş kafesine doğru gidişte tekrar döneceklerinde, antrenman kıyafetlerine geriklerini ve etiketlediklerini söyledi.

Pujols, rehberliği ve örnek aydınlatması gibi maddi olmayan yardımlar sunabilir. Ama büyükelçi olmak içindi. Pujols bir amaç için geri gelecek.

“Albert’in motifi olduğu zaman,” dedi Wainwright, “bu çok, çok tehlikeli bir şey.”

Devamını Oku